Var med oss i Västra Götaland!


De flesta av oss har åsikter om vad som är bra eller dåligt i vårt samhälle. När vi läser vår dagstidning, lyssnar på radions nyheter eller ser nyhetsprogrammen på TV reagerar vi ofta på det som händer i världen. Vi tar nästan dagligen del av olika hemska men även bra händelser runt omkring oss. Ibland tycker vi att det är orättvist, för slappt i samhället och ibland kanske för hårt.

I Västra Götaland går ca 80-90 procent av våra landstingsskatter till sjukvården. Många av oss har på något sätt kommit i kontakt med vården, kanske som patient eller anhörig. En del av oss har bara gott att säga andra är kanske inte lika nöjda.

Du har säkert själv egna erfarenheter om vad som är bra och åsikter om vad som kan bli bättre, det har i stort sett alla.

I Välfärdspartiet är vi många människor som har precis samma erfarenheter som du, vi är engagerade och inställda på att behålla det som är bra samtidigt som vi vill förändra det som kan bli bättre.

Du är en del av vårt samhälle, du är viktig och dina erfarenheter behövs när vi bygger ett bättre Västra Götaland, du ska inte stå utanför.

Att vilja förbättra samhället är bra men inget värt om jag inte gör något.

I Välfärdspartiet kan alla hjälpa till med något. Du behöver inte ha någon tidigare politisk erfarenhet. Alla har vi tid att göra något, det viktiga är att du själv bestämmer hur mycket du vill göra. Det finns många olika arbetsuppgifter i partiet.

Din insats för ett bättre Västra Götaland är värdefull för oss alla, var med och påverka i Välfärdspartiet !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s